eBook PDF / e-Pub Gastronom – lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater

Gastronom – lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater (Rating: 3.78 - 4582 votes)

Reading books Gastronom lrebog for kok, smrrebrdsjomfru og cater PDF online books Gastronom – lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater by Gina Holland with other formats. Download and Read Online books Gastronom – lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater Online Gina Holland, its easy way to download Gastronom – lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater books for multiple devices. Jack Nielsen, Preben Rasmussen full text books
Title:Gastronom – lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater
Format Type:Ebook
Author:
Publisher:Erhvervsskolernes Forlag
ISBN:7887708240
ISBN 13:
Number of Pages:650
Category:Manga

Gastronom – lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater by Jack Nielsen, Preben Rasmussen

PDF, EPUB, MOBI, TXT, DOC Gastronom – lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater Gastronomuddannelsen med specialerne kok sm rredsjomfru og cater har med denne bog f et et grundl ggende l rebogsmateriale Vi h ber at elever og undervisere p vore fagskoler vil tage godt imod bogen og bruge den i undervisningen Den er fagets bog og lever op til bekendtg relsen .

Denne bog underbygger s vel den teoretiske som den praktiske indl ring p gastronom uddannelsen Bogen bygger i v sentligt omfang p de klassiske dyder i gastronomfagene .

At kunne vurdere og behandle r varerne korrekt At forarbejde r varerne med respekt At stege braisere dampe og koge og fremstille en bearnaise er stadigv k dyder som er fundamentet for den dygtige h ndv rker .

Bogen indeholder traditionelle opskrifter der underbygger de klassiske tilberedningsmetoder men ogs nye opskrifter som kan v re med til at inspirere brugerne og dermed underst tte den spirende kreativitet .

De flotte billeder og illustrationer i bogen giver en visuel indf ring i r varer udsk ringer og processer .

Organisationerne vil i forbindelse med udgivelsen takke Rene Bolvig Dennis Kindberg Michael A Wiuff Pedersen og ikke mindst Erhvervsskolernes Forlag ved Karen Agerb k for samarbejdet og indsatsen i forbindelse med bogens tilblivelse