eBook PDF / e-Pub O inimă de Broscuță. Botezul maturității. Vol. 4

O inimă de Broscuță. Botezul maturității. Vol. 4 (Rating: 3.65 - 5147 votes)

Reading books O inim de Broscu. Botezul maturitii. Vol. 4 Ebooks search download books O inimă de Broscuță. Botezul maturității. Vol. 4 PDF eBook Online Delores Mendoza with format available: PDF,TXT,ePub,PDB,RTF,Audio Books and other formats. With this, You can also read online O inimă de Broscuță. Botezul maturității. Vol. 4 PDF eBook Online Delores Mendoza eBook Online, its simple way to read books for multiple devices. Gheorghe Vîrtosu full text books
Title:O inimă de Broscuță. Botezul maturității. Vol. 4
Format Type:Ebook
Author:Gheorghe Vîrtosu
Publisher:Editura Adenium
ISBN:
ISBN 13:
Number of Pages:312
Category:Manga

O inimă de Broscuță. Botezul maturității. Vol. 4 by Gheorghe Vîrtosu

PDF, EPUB, MOBI, TXT, DOC O inimă de Broscuță. Botezul maturității. Vol. 4 Botezul maturit ii cel de al patrulea volum din seria O inim de Broscu este un Imn nchinat Bunicilor .

Tabloul este perfect dar a a cum ne a obi nuit deja autorul George V rtosu cititorul va fi contrariat s afle c acesta nu i a cunoscut niciodat bunicii De i tragic aceast realitate i a oferit autorului un Dar nepre uit dintre to i b tr nii satului i a ales pe cei mai n elep i pe cei mai harnici pe cei mai frumo i A luat ce era mai bun de la fiecare i pun ndu i imagina ia la treab i a creionat bunicii perfec i .

Un volum dedicat bunicilor universali nv turilor lor dragostei lor nve nicite fa de nepo ei o opera de art ce i va g si admiratorii i se va reg si cu adev rat n fiecare cititor .

C nd vei ti c ai atins pragul maturit ii .

Un pariu pe aceast tem ntre doi fra i purici se transform ntr o adev rat tragedie pentru ntreaga lor familie i ntr un adev rat botez al maturit ii pentru eroul povestirii .

Cum vor rezolva acest conflict i nv mintele ce se desprind dintr un maraton de nt mpl ri nea teptate pute i afla din volumul al IV lea al seriei O inim de Broscu Botezul maturit ii .

C utam cu nfrigurare acel bob de Speran mi spuneam c dac l a fi g sit l a fi cules cu mare grij i l a fi g zduit n c mara cea mai luminoas a inimii mele urm nd s l ngrijesc la fel ca pe cea mai ginga floare Iar ea floarea n semn de recuno tin pentru grija pe care i o port s mi ofere n dar ultima sa petal .

Dar care nu e o petal oarecare nchipui i v cel mai pur joc al dragostei c nd lu nd un fir ginga de romani plin de emo ie ncepi s rupi petal dup petal voind astfel ntr o frumoas naivitate s descoperi finalul unei nfrigurate a tept ri

O inimă de Broscuță. Primii pași spre maturitate. Vol. 2, O inimă de Broscuță. Valsul stelar al vieții. Vol. 3, O inimă de Broscuță. Intersectarea destinelor abandonate Vol. 7, Destin încarcerat. Metamorfozele singurătății. Vol. 1, O inimă de broscuță, O inimă de Broscuță. Stelele nu mor niciodată Vol. 6, O inimă de Broscuță. Penița aurie, înger sau călău? Vol. 1, O inimă de Broscuță. Trădarea, logodnica blestemului. Vol. 5, O inimă de Broscuță. Botezul maturității. Vol. 4